Laitteet

Mediasoitin on äly infonäyttöjen takana. Mediasoitin yhdistää näytön verkkoon ja mahdollistaa sisällön päivittämisen nettiselaimen kautta. Kaikki FirstView-mediasoittimet voidaan kytkeä WiFi- tai LAN-verkkoon tai jakaa verkkoyhteys mokkulalla.

Näin se toimii 👇

Mediasoitin hakee sisällöt pilvipalvelimelta
Sisältö ladataan mediasoittimen muistiin
Mediasoitin toistaa muistissa olevaa sisältöä, vaikka verkkoyhteys katkeaisi

Mediasoittimen tyypin tunnistaminen

Jos varmuutta mediasoittimen mallista ei ole, soittimen tyypin voi helposti tarkistaa MediaCloudista.

Valitse pääsivun näytä-valinnasta näkyviin Näytöt (mediasoittimet). Näytön nimen alla näkyy soittimen ID-numero, jonka perusteella voi päätellä mediasoittimen tyypin.

10- PiCube 6- HDCube20- Samsung-mini plug & play21- Phillips plug & play22- LG WebOS plug & play23- Samsung Tizen

Mediasoittimien tekniset tiedot

PiCube

Tuetut sisällöt:
  • Kuvat JPG ja PNG
  • Videot 1080p (kaikki yleisimmät videoformaatit)
  • PDF-tiedostot
  • Sosiaalisen median sisällöt (Instagram, Facebook, Twitter)
  • Kokousvaraukset & opasteet
  • Valmiit esityspohjat
  • RSS-syötteet
 Tekniset tiedot:
  • Virtalähde 5 VDC, 5W,
    AC adapter 230 V
  • DVI/HDMI max. 1920 x 1080 Full HD
  • WLAN tai LAN-yhteys 10/100 Mbit, RJ45
  • HTTPS-salattu yhteys (SSL)
  • 95 mm x 30 mm x 70 mm
  • 1GB RAM, 16GB microSD

HDCube (Celeron, Lite, +)

Tuetut sisällöt:
  • Kuvat JPG ja PNG
  • Videot 1080p (kaikki yleisimmät videoformaatit)
  • Videot 4K (HDCube+)
  • PDF-tiedostot
  • Sosiaalisen median sisällöt (Instagram, Facebook, Twitter)
  • Kokousvaraukset & opasteet
  • Valmiit esityspohjat
  • Monipuoliset integraatiot (esim. O365)
  • RSS-syötteet & web-sisällöt (integraatiot, laskurit ym.)
  • Suoratoisto (stream, HDCube+)
  • Interaktiiviset sisällöt (HDCube+)
  • Triggerit ja hälytykset

Tekniset tiedot:
  • Virtalähde 19 VDC, 65W, AC-adapteri 230 V
  • VGA, DVI/HDMI max. 1920 x 1080 Full HD
  • WLAN tai LAN-yhteys 10/100 Mbit, RJ45
  • HTTPS-salattu yhteys (SSL)
  • 115 mm x 111 mm x 51 mm
  • 8GB RAM, 120GB SSD

SoundCube

Tuetut sisällöt:
  • FirstView music -taustamusiikki
  • MP3-tiedostot

Tekniset tiedot:
  • Virtalähde 5 VDC, 5W,
    AC adapter 230 V
  • DVI/HDMI max. 1920 x 1080 Full HD
  • WLAN tai LAN-yhteys 10/100 Mbit, RJ45
  • HTTPS-salattu yhteys (SSL)
  • 93 mm x 37 mm x 60 mm
  • 1GB RAM, 16GB microSD

Plug & play näytöt (SoC)

Tuetut sisällöt:
  • Kuvat JPG ja PNG
  • Videot 1080p (kaikki yleisimmät videoformaatit)
  • PDF-tiedostot
  • Sosiaalisen median sisällöt (Instagram, Facebook, Twitter)
  • Kokousvaraukset & opasteet
  • Valmiit esityspohjat
  • RSS-syötteet
  • Kevyet HTML-sisällöt

Tekniset tiedot:
  • Langaton verkkoyhteys (WiFI), LAN, Power Over Ethernet (PoE)
  • Vaaka- tai pystyasennus
  • Sisäänrakennettu mediasoitin ja sisäinen muisti

Laitetakuu

Kaikilla FirstView-laitteilla on kolmen vuoden laitetakuu. Näytöillä on lisäksi valmistajan tarjoama OnSite -takuu. Huomioithan, että laitetakuu ei kata mahdollisia huolto- tai toimituskustannuksia. Lisätietoa tuki@firstview.fi.

Katso ajantasaiset tiedot erilaisista infonäyttöratkaisusta www.firstview.fi