Sisällönhallinta

Yleistä MediaCloudista

MediaCloud on käytettävyydeltään kevyt, mutta tuloksiltaan tehokas työkalu infonäyttöjen sisällönhallintaan. Voit päivittää sisältöjä selaimella milloin ja missä tahansa, myös mobiilisti. Käyttäjätasot ja ryhmittely mahdollistavat joustavan ja monipuolisen sisällönhallinnan organisaation koosta riippumatta.

Jokaisen yksikön näkymästä löytyvät yksilölle jaetut näytöt ja soittolistat. Yksikön pääsivulta näkyy yhdellä vilkaisulla toistossa olevat sisällöt, näytöt ja soittolistat. Etusivulta on helppo tarkistaa myös näyttöjen suunta sekä verkkoyhteyden tila.

Hakutyökalujen ja näytä-valikon kautta voit suodattaa näytettäviä tietoja ja katsella samanaikaisesti useamman yksikön sisältöjä.

Kaikki sisällöt jaetaan näytöille soittolistojen kautta. Yhdelle näytölle voidaan kytkeä useita soittolistoja ja yksi soittolista voidaan kytkeä useampaan näyttöön. Myös yksittäisiä sisältöjä voidaan jakaa useaan soittolistaan. Tällöin samaa sisältöä ei tarvitse lisätä useita kertoja vaan sisällön päivitys hoituu yhdellä kertaa kaikille haluamillesi näytöille.

Lue lisää MediaCloudin työkaluista