Lisää ja muokkaa käyttäjiä

Uusien käyttäjien lisääminen ja käyttäjien muokkaus tehdään Käyttäjät & oikeuksien hallinta -välilehden kautta.

Listauksessa näkyy kaikki käyttäjät, käyttäjien roolit, viimeisimmän kirjautumisen ajankohta sekä käyttöoikeusalueiden määrä. Käyttäjiä voidaan hakea ja suodattaa esimerkiksi roolin ja viimeisimmän kirjautumisen mukaan.

Uuden käyttäjän lisääminen

Lisää käyttäjän nimi ja käyttäjätunnuksena toimiva sähköpostiosoite

Valitse kieli ja mahdollinen voimassaoloaika. Voimassaoloajan päätyttyä, käyttäjällä ei ole enää pääsy MediaCloudiin. Oletuksena käyttäjätunnus on voimassa kunnes se poistetaan.

Valitse käyttäjän rooli ja lisää käyttöoikeusalueet. Voit lisätä käyttäjälle käyttöoikeuksia yhteen tai useampaan organisaatioon tai yksikköön.

Tallennuksen jälkeen käyttäjä saa automaattisesti sähköpostiviestin, jonka avulla hän voi asettaa salasanan ja aktivoida tunnuksensa. Viesti sisältää myös MediaCloudin käyttöohjeita.

Käyttäjän muokkaaminen

Valitse muokattava käyttäjä käyttäjälistauksesta ja tee muutoksia aktivoimalla muokkaustila.

Nollaa salasana
Lähettää käyttäjälle sähköpostin salasanan nollausta varten

Estä käyttäjä
Estää käyttäjän kirjautumisen MediaCloudiin

Poista
Poistaa käyttäjän kokonaan. Huom! Käyttäjän poistoa ei voi perua

Tietoja
Käyttäjän nimi, käyttäjätunnus, kieli, aikavyöhyke ja tunnuksen voimassaoloaika

Sähköposti-ilmoitukset
Käyttäjälle voidaan aktivoida sähköposti-ilmoitukset, jolloin käyttäjälle lähetetään sähköpostitse raportti omien yksiköiden näytöistä mikäli näyttöjen tai mediasoittimien verkkoyhteydessä tapahtuu muutoksia. Raportoinnin voi kytkeä päälle mediasoitin- tai näyttökohtaisesti, katso lisää täältä

Käyttäjän oikeudet ja alueet
Listaus käyttäjän roolista sekä käyttäjän käyttöoikeusalueista. HUOM! Jos käyttäjän sähköpostiosoite muuttuu, käyttäjälle tulisi luoda uusi käyttäjätunnus ja vanha tunnus poistetaan.

Tallenna tiedot kerralla hyväksymällä muutokset.