Microsoft-autentikaatio

Näytölle voidaan lisätä käyttöoikeuden vaativaa sisältöä Microsoft365-ympäristöstä autentikaation avulla.

Sisältöjen näyttämiseen tarvitaan HDCube–mediasoitin, johon on päivitetty Chromium-selain. Jos et ole varma onko soittimesi päivitetty, käynnistä soitin uudelleen, jolloin se lataa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

Huomioithan, että Microsoft-autentikaatio ei ole tuettu Federated Login-menetelmällä. Kysy lisätietoa autentikaatiosta tuki@firstview.fi

Microsoft-autentikaation lisääminen mediasoittimelle