Näytön näkymä

Näytön näkymässä näkyy kaikki näyttöön kytketyt soittolistat ja esikatselussa näkyy kaikki toistossa olevat sisällöt. Näytöllä sisällöt toistuvat asetettujen prioriteettien ja ajastusten mukaisesti siinä järjestyksessä kuin sisällöt ovat soittolistoissa. Soittolistojen järjestystä voi muuttaa raahaamalla kuvakkeesta.

Jos näyttöön on kytketty soittolistoja, joita ei ole jaettu käyttäjän hallinnoimaan yksikköön, käyttäjä ei voi muokata kyseistä soittolistaa eikä sen sisältöjä.

Esikatselu

Esikatselussa näkyy oletuksena tällä hetkellä toistuva sisältö. Lisävalinnoista ⚙︎ voit esikatsella päättyneitä ja tulevaan ajastettuja sisältöjä.

Valitse esikatselun ajankohta kalenterista ja säädä tarvittaessa muut asetukset.

Soittolistan kuvakkeet

Muokkaa soittolistan lisäämisessä tehtyjä asetuksia

Katso listaus soittolistalla olevista sisällöistä

Tarkastele ja muokkaa soittolistan tietoja ja asetuksia