Näytön ruutualueet

Kaikki FirstView -näytöt voidaan jakaa enintään kolmeen eri ruutualueeseen ja jokaiseen alueeseen voidaan kytkeä erillinen soittolista. Eli jokainen ruutualue toistaa itsenäisesti sisältöä samalla tavalla kuin erilliset näytöt.

Aloita valitsemalla Jaa näyttö osiin

Oletuksena näytöllä on yksi ruutualue, joka vastaa koko näyttöalueen kokoa (alue 1)

Vaakanäytöt = 1920 x 1080

Pystynäytöt = 1080 x 1920

Huom! Led-taulut ja muut erikoisnäytöt voivat poiketa tästä.

Uuden ruutualueen lisääminen

Uusi ruutualue lisätään +LUO UUSI ALUE -painikkeesta

Valitse välilehdeltä haluamasi alue muokattavaksi ja lisää aluekohtaiset asetukset:

Viimeistele ruutualueet klikkaamalla hyväksy muutokset

Kun ruutualueet on lisätty, kuhunkin ruutualueeseen voi kytkeä erillisiä soittolistoja eli ruutualueet toimivat itsenäisinä näyttöinä

Muistilista ruutualueiden käytöstä

näyttöalue, ruudunjako, näytön jako, näytön jakaminen, ruudun jakaminen