Näytöt & mediasoittimet

Avaa näytön tiedot ja asetukset klikkaamalla näytön ikonia.

Ruutua klikkamalla voit siirtyä näytön näkymään tarkastelemaan sisältöjä.

Näytön asetukset

Huom! Muokkaa-painikeesta voit tehdä muutoksia asetuksiin

➡︎ Tarkastele sisältöä -painikkeesta pääset näytön näkymään katsomaan kaikkia näytöllä näkyviä sisältöjä.

Jaa näyttö osiin -kohdasta pääset muokkaamaan näytön ruutualueita.

Voit uudelleenkäynnistää mediasoittimen Ⓘ -merkistä.

Info
Näytön id-numero, mediasoittimen ohjelmisto ja tyyppi, viimeisin yhteydenoton ja uudelleenkäynnistyksen ajankohta.

Kun näytön ikoni on vihreä, verkkoyhteys toimii. Jos ikoni on punainen, yhteys verkkoon on katkennut ja voit tarkistaa viimeisen yhteydenoton ajankohdan asetuksista. Lue lisätietoa vikatilanteista täältä.

Tietoja
Näytön nimi. Näytön nimeä voi muuttaa.

Näytön resoluutio& suunta
Useimmiten näytön resoluutio tunnistetaan automaattisesti, kun mediasoitin kytketään näyttöön. Resoluutio voidaan tarvittaessa vaihtaa jos resoluutiosta ei ole tunnistettu oikein.

Näytön asentoa muuttamalla voidaan kääntää kuvan suuntaa näytöllä, mikäli näytön asentoa ei ole tunnistettu automaattisesti. Jos kuvan suunta näytöllä on väärin, oikea näytön asento on se, mihin suuntaan päätä pitää kääntää, jotta kuva näkyy oikeinpäin. Vaakanäytöille oikea suunta on useimmiten suora ja pystynäytöille oikea tai vasen.

Virransäästöasetukset
Virransäästöasetuksia voi käyttää kaikissa FirstView-näytöissä. Näyttökohtainen virransäästöasetus sammuttaa ja käynnistää näytön ajastusten mukaisesti.

Jokaiselle viikonpäivälle voidaan valita asetus kolmesta eri vaihtoehdosta:

Ajastettu = näyttö käynnistyy ja sammuu valittuina kellonaikoina
Pois päältä = näyttö koko päivän pois päältä
Päällä = näyttö on koko päivän päällä

Raportointi
Alasvetovalikosta valitaan aika (minuutteina), jonka jälkeen verkkoyhteyden katkeamisesta ilmoitetaan valittujen käyttäjien sähköpostiosoitteisiin. Lue lisää käyttäjien valitsemisesta täältä. Raportointiasetuksia voi muuttaa muokkaa-valinnan kautta.

Huom! Mikäli näyttö tai mediasoitin sammutetaan kokonaan, se tulkitaan myös verkkoyhteyden katkeamiseksi

Aikavyöhyke
Näytön käyttämä aikavyöhyke voidaan vaihtaa.

Microsoft autentikaatio

Näytölle voidaan lisätä käyttöoikeuden vaativaa sisältöä Microsoft365-ympäristöstä autentikaation avulla. Toiminto on käytettävissä ainoastaan HDCube-mediasoittimilla. Lue lisää autentikaatiosta täältä.

Yksiköt
Lista kaikista yksiköistä, joihin näyttö on jaettu. Klikkaamalla ✎ -kuvaa, voit muokata kyseisen yksikön asetuksia ja siirtyä yksikön näkymään ➡︎ -painikkeesta. Muutoksia tehdään muokkaa-valinnan kautta.

Voit tallentaa kaikki muutokset kerralla hyväksymällä muutokset.